web analytics

Die Giovanni Zarrella Show van zaterdag 24 augustus 2024

Op zaterdag 24 augustus is bij ZDF weer een nieuwe aflevering te zien van die Giovanni Zarrella Show.

In de Westfalenhalle van Dortmund verwelkomt Giovanni Zarrella zangeres Shirin David, die een nieuw hitparade-record heeft gevestigd met haar zevende nummer 1-succes, waardoor ze op dit moment de succesvolste vrouwelijke solo-artiest in Duitsland is. Er zijn tv-premières met Andrea Berg, Pietro Lombardi en Roland Kaiser, die samen met Maite Kelly het tien jarig jubileum inluiden van hun megahit “Warum hast du nicht nein gesagt”.

De crème de la crème van de schlagermuziek zorgt deze avond voor nog meer feestvreugde: Marianne Rosenberg, Andreas Gabalier, Nino de Angelo in duet met nieuwkomer Jenice, Sonia Liebing, Marina Marx en Ramon Roselly brengen nieuwe nummers, grote hits en onvergetelijke klassiekers. Naast Olaf der Flipper zal ook Vincent Gross voor een uitbundige feeststemming zorgen tijdens zijn eerste bezoek aan de “Giovanni Zarrella Show”. Het duo Neonlicht en DJ Herzbeat brengen een Duitse versie van de jaren zeventig klassieker “Stumblin’ In”. Lou Bega viert 25 jaar “Mambo No. 5” en zal de zaal op zijn kop zetten.

Een ander hoogtepunt wordt het optreden van Alphaville die in de jaren 80 grote hits hadden met “Big in Japan” en natuurlijk “Forever Young” en nu vieren ze hun veertig jarig jubileum. Giovanni Zarrella zal samen met muziek-komiek Bodo Wartke zich wagen aan de tongbreker-rap over Barbaras Rhabarberbar dat dit jaar een grote hit was op internet.

Uitzending: Zaterdag 24 mei om 20:15 bij ZDF

1 gedachte over “Die Giovanni Zarrella Show van zaterdag 24 augustus 2024”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven