web analytics

Volksmuziek en Schlager bij ONS in september 2024

ONS

In de maand september is er weer wekelijks een Duits muziekprogramma te zien bij de zender ONS.

Vaterunser der Berge

Op woensdag 4 september is het programma Vaterunser der Berge te zien. In dit programma gepresenteerd door Romy Dadlhuber kunnen we genieten van heerlijke muziek waar religie centraal staat.

Uitzending: Woensdag 4 september 23:00 uur, herhaling vrijdag 6 september om 20:00 en zondag 8 september om 14:30 uur

Sterne am Schlagerhimmel

Op woensdag 11 september zien we het programma Sterne am Schlagerhimmel met de mooiste steden van Europa, gepresenteerd door Natalie Lament. Met o.a. Andy Borg, Graziano en die Grubertaler. (Dit programma is eerder in december 2023 uitgezonden)

Uitzending: Woensdag 11 september 23:00 uur, herhaling vrijdag om 20:00 en zondag om 14:30 uur

Melodien der Berge – Wilde Kaiser

Op woensdag 18 november is het programma Melodien der Berge – Wilde Kaiser te zien. Presentator Michael Harles gaat op muzikale reis naar de Wilder Kaiser en laat hij naast een adembenemend Alpenlandschap ook traditioneel vakmanschap zien en gesprekken met de lokale bevolking. Zo zijn er veel legendes over het onstaan van deze bijzondere rotsformatie. Muziek is er van de Zellberg Buam, het Trio Alpin, de Pseirer Spatzen, de Mayrhofner, Tirol Power, Eberhard & Stefanie Hertel, de Alpenoberkrainer, Sigrid & Marina, de Casanova’s uit het Zillertal en Walter Scholz. (Dit programma is eerder in december 2023 uitgezonden)

Uitzending: Woensdag 18 september 23:00 uur, herhaling vrijdag om 20:00 en zondag om 14:30 uur.

Imperia – Faszinierende Ligurien

Op woensdag 25 september is het programma Imperia – Faszinierende Ligurien te zien. Presentatrice Romy neemt ons mee naar de mooiste plekjes van de Italiaanse regio Ligurië, wat tussen Frankrijk/Monaco en Toscane ligt. De muzikale gasten zijn: Tommy Steib, Rosenherz, Bobby Rosso, Die Grubertaler, Liane & Reiner Kirsten, Silvio Samoni, ANDY BORG, Géraldine Olivier, Captain Freddy mit Gabriela.

Uitzending: Woensdag 25 september 23:00 uur, herhaling vrijdag om 20:00 en zondag om 14:30 uur

ONS is te zien bij KPN (kanaal 89 in pluspakket), Odido (kanaal 377 in infotainmentpakket) en Ziggo (kanaal 50 in basispakket)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven