web analytics

Giovanni Zarrella Show van 21 september 2024 bij ZDF

Op zaterdag 21 september is bij de ZDF weer een nieuwe Giovanni Zarrella Show te zien met het beste van de Duitse schlager en pop, internationale gasten en veel bijzondere duetten.

Presentator Giovanni Zarrella verheugt zich onder andere op Gianna Nannini, Rea Garvey, Samu Haber, Kerstin Ott, Oli.P, Patrick Lindner, Melissa Naschenweng, Howard Carpendale, Sarah Engels, Matthias Reim, Maite Kelly en Gregor Meyle. Voor het eerst in de show is Patrick Lindner te gast, net als Karsten Walter, die we kennen van de schlagerboyband Feuerherz. De bijzondere duetten komen onder andere van Kerstin Ott en Ben Zucker die ook hun eigen hits zingen. Semino Rossi laat ook zijn nieuwe hit horen en staat voor het eerst samen met Francine Jordi op het podium. Schlagertitaan Bernhard Brink zingt met Sonia Liebing het succesvolle duet “Du hast mich einmal zu oft angesehen”.

De Italiaanse superster Gianna Nannini laat zich weer in Duitsland zien met nieuwe muziek en ze zingt met Giovanni haar succesnummers “Bello e impossibile” en “Un’estate italiana”.
Publiekslieveling Rea Garvey uit Ierland zingt nummers uit zijn nieuwe album, waaronder het duet met Picture This. Ook de Finse rockster Samy Haber zingt zijn hit Hollywood Hills samen met Giovanni. De Amerikaanse zanger Ray Dalton zingt een medley van al zijn grote hits en het ensemble van de musical & Julia is voor het eerst op tv te zien.

Uitzending: Zaterdag 21 september om 20:15 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven